LIKE US ON

 

Experiente VR

Realitatea virtuală (VR) este tehnologia care ne permite să accesăm lumi artificiale, generate de un computer, unde utilizatorului i se permite interacțiunea conform unei palete specifice cu mediul. Arta, educația, entertainmentul, medicina sunt doar câteva dintre industriile care au fost revoluționate de realitatea virtuală. VR-ul este la ora actuală cea mai puternică tehnologie de engagement. Conceptul de realitate virtuală derivă din termenii de realitate și virtual. Virtualul presupune absența unor limite vizuale, palpabile. Practic este legat de imaginație și minte. Astfel, realitatea virtuală ar putea fi tradusă prin realitatea imaginativă, a viselor. Asta poate presupune multe opțiuni dar și o emulare specifică a realității.

Chernobyl 

– Escape Room în realitate virtuală, multiplayer, aventură, acțiune
– Nr. jucători: 1-5
– Călătorește în timp și vezi dacă reușești să schimbi o situație, aparent, fără ieșire. Ce s-a întâmplat în noaptea oribilului accident? Ce s-a întâmplat după? Află răspusurile și ascultă povestea dezastrului care ne-a afectat până astăzi. 

Alice  in wonderland

– Escape Room în realitate virtuală, multiplayer, aventură
– Nr. jucători: 1-5
– Teleportează-te într-o lume magică! Descoperă secretele Reginei de Cupă, cea care a aruncat o vrajă pe timpul din Țara Minunilor! Bea poțiunea care te micșorează și urmărește Iepurele Alb prin seria de labirinturi și lumea care este  cu susul în jos. Participă la cel mai interesant ceai dansant și urmărește faimoasa Pisică Chesire prin Pădurea Întunecată. 
Vei reuși să rezolvi misterul și să salvezi Țara Minunilor?

house of fear:

Cursed souls

– Escape Room în realitate virtuală, horror, Halloween, aventură, multiplayer
– Nr. jucători: 1-4
– Ai curaj să intri în Casa Fricii și să rezolvi misterul? O casă cu o atmosferă sufocantă. Fluctuații de lumină, sunete intimidante care par să se audă din pereți, deși nu este nimeni acolo. Șoapte ciudate, țipete înfricoșătoare. Umbre ce se furișează în întuneric. Cu cât afli mai multe despre Casă, cu atât Casa îți pătrunde mai adânc în suflet.  Morții au nevoie de cei vii. Au nevoie de tine.  O crimă misterioasă și brutală a șocat un oraș întreg.  Zvonurile spun că un cult a ucis o familie întreagă și le-a blestemat sufletele, făcându-i prizonieri pe vecie. Poți rezolva acest mister și elibera nefericita familie? Gândește-te bine. Dacă vei da greș, Casa îți va devora sufletul!
House of Fear VR escape

house of fear

– Escape Room în realitate virtuală, horror, Halloween, aventură, multiplayer
– Nr. jucători: 1-4
– Noapte. O cabană abandonată în pădure. Pânze de păianjen, praf pe podea, mobilier delapidat și nici urmă de ființe vii. La prima vedere casa este abandonată de mult, dar să fie oare așa? Un singur lucru este clar: casa nu te va lăsa să scapi cu una, cu două. Ești gata să îți învigi teama și să afli secretele acestui loc infam?

The prison

– Escape Room în realitate virtuală, aventură, acțiune, multiplayer
– Nr. jucători: 2-5
– Ai fost victima unei înscenări și încarcerat pe nedrept. Planul de evadare este pregătit, tot ce îți mai trebuie sunt curajul și tot norocul din lume.  Ai să reușești să evadezi din închisoare, să expui nedreptatea și să îți cureți numele? Rămâne de văzut!

Smash point

– Shooter VR pentru copii (dar nu numai) pvp, co-op, multiplayer
– Nr. jucători: 1-5
– Pătrunde într-o lume animată în care fugărești și încerci să îți nimerești adversarii cu cele mai cool arme. Invită-ți prietenii în acest univers VR competitiv și dați drumul la distracție!
Arena ARVI VR shooter

Arena Arvi

– Shooter VR, pvp, co-op, multiplayer
– Nr. jucători: 1-5
– Arena este un shooter imersiv și dinamic cu elemente sci-fi. Ai la dispoziție o gamă diversificată de hărți și arme care vor face fanii jocurilor de acțiune să tresară de fericire! Să fii tu cel mai neînfricat gladiator al lumii moderne? Cheamă-ți echipa și scoate la iveală tacticile cele mai bune pentru a învige echipa adversă . Teleportează-te și explorează harta pentru a primi itemuri bonus. Numai cei mai iscusiți jucători vor obține victoria.
Jungle Quest VR Escape

Jungle Quest

–  escape-room în realitate virtuală, acțiune, aventură, multiplayer
– Nr. jucători: 2-5
– Te afli în ceea ce pare a fi o banală plimbare în parc. Însă găsești un portal care duce către o lume misterioasă, un adevărat sanctuar populat cu tot soiul de animale apare în fața ta. Dar cum te vei întoarce acasă? Rezolvă seria de puzzle-uri și  explorează misterele insulelor zburătoare!
Survival Escape Room VR

Survival

– escape-room în realitate virtuală, acțiune, aventură, multiplayer
– Nr. jucători: 2-5
– Ceea ce părea a fi o vacanță de neuitat cu gașca s-a transformat într-o luptă pentru supraviețuire. Avionul cu care călătoreați s-a prăbușit lângă o mică insulă pustie din Pacific. Transmițătorul din cockpit nu mai funcționează, iar voi nu puteți folosi radioul pentru a chema ajutor. Cine știe cât va mai dura până vă vor localiza echipele de salvare… Nu există provizii, iar în jurul vostru nu este decât natură sălbatică. Vremea se înrăutățește și aveți nevoie de adăpost. Este vital să vă folosiți gândirea critică pentru a găsi soluții pentru a rămâne în viață. 

Archer

– shooter în realitate virtuală, acțiune, co-op, multiplayer
– Nr. jucători: 1-4
– Ai visat vreodată că ești un talentat arcaș al Evului Mediu?  Luptă cu hoare de inamici care îți atacă fortăreața, iar la final învinge boss-ul! Luptă ca un lup singuratic sau împreună cu gașca! Puneți mâna pe arcuri și să înceapă acțiunea!
Signal Lost VR Escape Room

Signal Lost

– escape-room în realitate virtuală, acțiune, aventură, multiplayer
– Nr. jucători: 1-5
– Conexiunea cu stația secretă de cercetare Asgard s-a pierdut acum 5 ore. În mai puțin de o oră, aceasta va intra în atmosfera planetei Pământ. Dacă stația se va prăbuși va face milioane de victime. Faci parte din echipa de urgență care are misiunea de a stabiliza sistemul de operare al stației. Pentru ca acest lucru să fie posibil, conștiința ta va fi integrată digital într-un model experimental de robot inginer. Ceea ce pare lipsit de viață acum ascunde un mister: ce s-a întâmplat de fapt și unde a dispărut echipajul? Află răspunsurile și repară computerul de bord pentru a preveni dezastrul.
Sanctum VR Escape

Sanctum

– escape-room în realitate virtuală, acțiune, aventură, multiplayer, horror, Halloween
– Nr. jucători: 1-5
-Lumea lui H.P. Lovecraft este plină de locuri întunecate și creaturi mistice de care este bine să te ferești.  Ai primit o scrisoare de la prietena ta apropiată Anna, detectiv care investighează o dispariție misterioasă din pădurea din apropiere. În scrisoare Anna îți cere ajutorul, dar nu ai mai primit nici o veste de la ea. Nu îți rămâne altceva de făcut decât să încerci să o salvezi, să demarezi propria ta investigație. A sosit momentul să faci o vizită la o mânăstire veche abandonată unde se pare că s-a instalat un cult care divinizează o zeitate antică. Va trebui să îți riști viața și sufletul pentru a rezolva misterul .Pentru a afla ce s-a întâmplat cu prietena ta și pentru a scăpa de fenomenele paranormale care te însoțesc la tot pasul va trebui să afli secrete terifiante și să rezolvi puzzle-uri antice. 
Cyberpunk VR Escape Room

Cyberpunk

– escape-room în realitate virtuală, acțiune, aventură, multiplayer, futuristic
– Nr. jucători: 2-5
-Este începutul secolului 22. Societatea a colapsat în fața progresului tehnologic. Oamenii își modifică corpurile. Corporațiile se luptă între ele pentru date, ajunse cele mai valoroase comodități de pe piață. Grupul tău, format din cyborgi cu abilități speciale a decis să fure date rare din arhiva unei corporații importante.  Infiltrați în complex trebuie să treceți neobservați și să downloadați datele. Dar nu este atât de ușor cum pare!
Mission Sigma VR Escape Room

Mission Sigma

– escape-room în realitate virtuală, acțiune, aventură, multiplayer, futuristic
– Nr. jucători: 2-5
-Serviciile secrete au localizat și neutralizat un terorist cunoscut care se ascunsese în ultimii zece ani într-o zonă depravată a orașului. Aici se termină veștile bune. Se pare că maniacul reușise să monteze o focoasă nucleară  pe acoperișul unei clădiri abandonate. Bineînțeles, cu cronometrul pornit și o clădire plină de capcane menite să te oprească să salvezi lumea. Ești specialist în astfel de situații, iar serviciile secrete te-au ajutat să te infiltrezi în curte. Restul depinde de tine. Vei reuși să rezolvi puzzle-ul ți să previi un atac nuclear?